محل تبلیغات شما
زمان ثبت : 1395-02-23 23:32:15

نمایش خیابانی حراج در پردیس دانشگاه مازندران اجراء شد

به گزارش سایت نسخه هنر؛

از سوی گروه تئاتر سیاووشان جهاد دانشگاهی واحد مازندران نمایش خیابانی دفاع مقدسی حراج به کارگردانی حمیدرضا گل محمدی تواندشتی بیست و یکم اردی بهشت ماه روز میلاد امام حسین(ع) روز پاسدار در میدان نیما پردیس دانشگاه مازندران به اجراء در آمد.

از سوی گروه تئاتر سیاووشان جهاد دانشگاهی واحد مازندران و با همکاری بسیج دانشجویی این دانشگاه نمایش خیابانی حراج به نویسندگی علی حسنعلی زاده و کارگردانی حمیدرضا گل محمدی تواندشتی بیست و یکم اردی بهشت ماه به مناسبت میلاد پر برکت حضرت امام حسین(ع) روز پاسدار در میدان نیما پردیس دانشگاه مازندران به اجراء در امد.

خلاصه داستان این نمایش به ماجرای جوانی می پردازد که پدرش جانباز قطع نخاعی دفاع مقدس بوده و به شهادت رسیده است ، جوان در زمان حیات پدر جانبازش پس از مرگ مادر بنا بر وصیت وی چند سالی از پدرش پرستاری می کند، از نیش و کنایه های این و آن به تنگ آمده، روزی تصمیم می گیرد که پدر را به ملاء عام برده و او را به حراج بگذارد و.

در این نمایش میلاد عبدی و امیر کرمانی به ایفای نقش پرداختند و عوامل فنی این نمایش سیده زینب تقوی» به عنوان مشاور کارگردان،میلادعبدی» به عنوان دستیار کارگردان،علیرضا گل محمدی» به عنوان چهره پرداز، حمیدرضا گل محمدی » به عنوان طراح بروشور، پوستر و موسیقی،سامره حسینی» به عنوان مدیر روابط عمومی و علی پاداشی» به عنوان عکاس این گروه همکاری داشتند.

نمایش حراج که تاکنون بیش از سی اجرا از سوی گروه تئاتر سیاوشان جهاد دانشگاهی واحد مازندران در سطح یادواره های شهدا، دانشگاه های و پارک های استان مازندران و در مناطق عملیاتی جنوب کشور تحت عنوان راهیان نور داشته است.

نمایش حراج نه تنها به ایثارگری رزمندگان اسلام، بلکه به ایثارگری خانواده این رزمندگان که سال های سال پس از سپری شدن دفاع مقدس، رنجی مضاغف را بر دوش کشیده اند تا اینکه بتوانند ازجانباز قطع نخاعی خود مرا قبت کرده و به هراست و پشتیبانی از انقلاب و مملکت خود به پردازند و خم بر ابروان خود نیاورند، می پردازد.

خانواده جانبازانی که سال های سال با جانبازی عزیزان خود و درد های آن ها با شنیدن زخم زبان هایی از دوست و دشمن دست و پنجه نرم کردند، تا اینکه عزیزشان ذره ذره آب شوند و در نهایت به شهادت رسیده و از درد و رنج دنیوی خلاصی یافته و به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت به معبود خود به پیوندند.

نمایش در ادامه با حضور قاب عکسی سفید بر دستان فرزند جانبازی که پدرش به شهادت رسیده است خاتمه می یابد که نمایانگر ندیده شدن شهدا و ایثارگری آن ها در جامعه کنونی است.

بازی خوب نقش فرزند شهید و ارتباط خوب وی با مخاطبان در نمایش از جمله نقاط مثبت این نمایش به شمار می رفت که باعث شده بود مخاطبان در طول نمایش مشارکت خوبی داشته باشند و خود را جزئی از نمایش حس کنند.

بازیگر نقش جانباز که از هیچ گونه حرکت جسمی برخوردار نبود، اما با میمیک چهره خود نسبت به عمل بازیگر نقش فرزند جانباز عکس العمل خوب و بازی زیر پوستی برجای گذاشت.

بازیگران و عوامل این نمایش از هنرجویان دوره های بازیگری کانون تئاتر جهاد دانشگاهی واحد مازندران هستند که پس از گذراندن دوره های آموزشی به اجرای نمایش های بسیاری از قبیل سوء تفاهم، سپاسگزاری، قطره خون، آلوده، سرباز فراری، قدرعافیت و. به اجراء گذاشته است.

گزارش تصویری نمایش خیابانی روز آخر زمستان /اسفند 94 بهنمیر/گروه تئاتر سیاوشان جهاد دانشگاهی واحد مازندران

طی حکمی از سوی رییس انجمن هنرهای نمایشی مازندران؛ مسئول پورتال انجمن هنرهای نمایشی شعبه مازندران منصوب شد

کارشناس نمایش: نمایش خیابانی؛ فرهنگ دیدن تئاتر در جامعه را رواج می دهد

نمایش ,های ,مازندران ,حراج ,دانشگاه ,اجراء ,به عنوان ,این نمایش ,نمایش خیابانی ,پردیس دانشگاه ,دانشگاه مازندران ,پردیس دانشگاه مازندران ,نیما پردیس دانشگاه ,دانشگاه مازندران اجراء ,گروه تئاتر سیاووشان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قیمت شیشه رنگی فروشگاه کتاب زرین بوک tingghotafli گروه توسعه شایستگی های حرفه ای معلمان استان کردستان تیامو همه حرفای نگفته من irlarchaini vercudorect آموزش تجهیزات مایتل آموزش ورد پرتو 24